ΠΡΟΦΙΛ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

MinoanLab

ΙΑΤΡΙΚΟ διαγνωστικό κέντρο

Η εταιρεία Minoanlab αναπτύχθηκε το 2016 ως νέα πρωτοβουλία στην παροχή ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών. Μια ιδέα στηριγμένη στην πολύχρονη εμπειρία στον ιατρικό και φαρμακευτικό χώρο.

Η εταιρεία έχει ιδρύσει εργαστήρια τόσο στo Ηράκλειο Κρήτης, όσο και στην Αθήνα. Τα εργαστήρια είναι πλήρως εφοδιασμένα με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Το   ανθρώπινο   δυναμικό   αποτελεί   τον   πυρήνα   της   εταιρείας   μας.   Το   εργαστήριό   μας στελεχώνεται από  πλήρως  καταρτισμένο  προσωπικό  με υψηλό ακαδημαϊκό  επίπεδο και εξειδίκευση.   Οι   άνθρωποί   μας,   με   επαγγελματισμό   και   ενδιαφέρον   προς   τον   ασθενή, φροντίζουν να   καλύπτουν κάθε διαγνωστική ανάγκη του και να παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη στον ιατρό.

Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία με τον ιατρό, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΤΜΗΜΑΤΑ

Το διαγνωστικό κέντρο MinoanLab διαθέτει τμήμα Μοριακής Βιολογίας, Κυτταρολογίας και Μικροβιολογίας και στην αρχική φάση ανάπτυξής του εστιάζει κυρίως στην υγεία της Γυναίκας.

Αποστολή μας

Να πρωταγωνιστούμε στις Ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης, δίνοντας έμφαση στην αναγνώριση του υψηλού βαθμού της αξιοπιστία μας, στο χώρο της υγείας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ?

Καλέστε στο 2102832268 ή 2810540217 και θα σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου συμβουλές και πληροφορίες υγείας.