ΤΜΗΜΑΤΑ

Εργαστηριακά τμήματα MinoanLab

Κυτταρολογικό Εργαστήριο

Εργαστηριακά τμήματα MinoanLab

Στο εργαστήριο μας πραγματοποιείται όλο το εύρος των κυτταρολογικών εξετάσεων που αφορούν σε όλα τα συστήματα του ανθρωπίνου οργανισμού με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την παρακολούθηση νεοπλασματικών και μη νεοπλασματικών παθήσεων.

Διενεργούνται κυτταρολογικές εξετάσεις που αφορούν τεστ ΠΑΠ κυτταρολογίας υγρής φάσης, FNA μαστού, κυτταρολογικές εξετάσεις πτυέλων, ούρων κι άλλων δειγμάτων για την έγκαιρη διάγνωση προκαρκινικών κυττάρων.

Ο άρτιος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και το πλήρως επιστημονικό προσωπικό εγγυούνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

κυτταρολόγος

ΤΣΙΧΛΗ ΑΝΝΑ – ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

8:00π.μ. - 16:00μ.μ

Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας

Εργαστηριακά τμήματα MinoanLab

Στο εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας διενεργούνται εξετάσεις για την διάγνωση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, HPV, HSV I, HSV II, CMV, NEISSERIA-GONORRHEA.

Πλήρως εκσυγχρονισμένο και εξοπλισμένο με μηχανήματα ακριβείας και τελευταίας γενιάς  αποτελεί ένα από τα πλέον πρωτοποριακά του είδους του στη χώρα μας.

Μοριακή Βιολόγος

Κιαγιαδάκη Φωτεινή - Μοριακή Βιολόγος

8:00π.μ. - 16:00μ.μ

Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Εργαστηριακά τμήματα MinoanLab

Το εργαστήριο μας διενεργεί μεγάλη γκάμα μικροβιολογικών εξετάσεων, καλλιέργειες αερόβιες/αναερόβιες, ταυτοποίηση μικροβίων, έλεγχος ευαισθησίας σε αντιβιωτικά.

Επίσης καλύπτει όλη την γκάμα των αιματολογικών εξετάσεων  με έμφαση σε εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.

Ο σύγχρονος τεχνολογικά εξοπλισμός του  εργαστηρίου, ο καθημερινός εσωτερικός αλλά και ο περιοδικός  εξωτερικός  ποιοτικός έλεγχος τους, σε συνδυασμό με την άρτια και πλήρη επιστημονική ειδίκευση του ιατρικού προσωπικού  εξασφαλίζει στο μέγιστο την ταχύτητα και τον έλεγχο  για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

μικροβιολόγος

Πομποδάκης Κωνσταντίνος – Ιατρός Βιοπαθολόγος

8:00π.μ. - 16:00μ.μ